Великодній дарунок бібліотеці

Напередодні Великодня бібліотека отримала щедрий  дарунок від Миколи Григоровича Жулинського — українського літературознавця і політика, директора Інституту літератури імені Тараса Шевченка НАН України, президента Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», голови Наглядової ради Волинського національного університету імені Лесі Українки. Можна до безкінечності перераховувати усі його статуси і заслуги, але увага Миколи Григоровича до бібліотек – то найперша його ознака як представника духовно-інтелектуальної еліти нації.

Цінним надбанням фонду бібліотеки стане подароване прекрасне  видання  «Леся Українка. Волинський скарб», Денисюк І., Скрипка Т. «Дворянське гніздо Косачів», видана до 150-річчя Лесі Українки збірка поезій «Терновий вінець» (Рівне, 2020), роман-хроніка в голосах «Моя друга світова» (Київ, 2020), літературознавче видання «Українська література. Творці і твори», роман М. Жулинського «Акордеон» (К., 2018), видання М. Жулинського, присвячене подіям Української революції 20172021 рр. «Спадкоємці» (Дрогобич, 2020), прекрасно видані, яскраві книжечки для дітей…А ще закладки до книжок  і чудові листівки за творами Лесі Українки.

Ми щиро вдячні Миколі Григоровичу за цей безцінний дар і в свою чергу також вітаємо його з прийдешніми святами й зичимо, передусім, здоров’я міцного та легкої реалізації усіх його творчих планів і добрих справ.