Відбулася презентація творчості Олени Рижко та Марії Карп’юк

Відбулася презентація творчості  Олени Рижко та Марії Карп’юк «Ще одна історія про дорогу додому…». У творчих людей є велике щастя це народження нового твору. Тоді душу переповнюють незвичні хвилювання і думки перетворюються в рядки. Звідки вони беруться? На  ці питання щиро відповідали письменниці нашої зустрічі. Українська письменниця прозаїк, літературознавець, член Національної спілки письменників, кандидат філологічних наук  Олена Рижко поділилася про історію написання  роману «Ще одна історія про…», в якому розгортається оповідь по дев‘яти роках після подій, зображених у книжці «Карнавал триває» на фоні подій  Майдану 2013-2014 років і детективно-містичних пригод, пов’язаних із історією й сьогоденням села Городківки.

Молода, сучасна українська письменниця, переможець багатьох літературних конкурсів Марія Карп’юк занурила усіх присутніх в атмосферу гумору, зачитавши зі своєї збірки прози – оповідання «Конфіденційно». Персонажі творів – звичайні люди, в яких прокидається те, на що вони зовсім не очікували.  А якщо порівнювати книги авторок, то вони зовсім різні за змістом, але головною лінією стають людські, справжні почуття – любов, вірність, небайдужість та дорога  найважливіша і найважча, яка веде до себе.

Бібліотека щиро дякує за теплу зустріч і нагоду спілкування з авторами книг. Бажає подальших  творчих успіхів, натхнення, везіння і  любові читачів!