Відкриття артлабораторії

В процесі реалізації проекту зі створення артлабораторії для молоді, яка на пробації, ми ще раніше провели пробне заняття. Сьогодні ми офіційно оголошуємо про відкриття на базі бібліотеки Артлабораторії для молоді, яка на пробації, де щосереди о 12.00 проходитимуть практичні заняття з оволодіння навичками та інструментами веб-графіки та відеомонтажу.

Сьогодні працювали над створенням візуальної інформації для особистого блогу за допомогою Adobe Photoshop, Canva та відеоредакторів. Учасники активно експериментували з різними техніками редагування фотографій та відеоматеріалів, навчилися створювати графічні елементи та короткі відеоролики для своїх блогів, які привертають увагу. Навчання, що відбулося у залі громадських ініціатив, провела Інна Алексанян.

Нагадуємо, що для користувачів бібліотеки пропонуємо робоче місце у залі медіа зі встановленою ліцензійною програмою Adobe Photoshop та підключеним графічним планшетом. Зарезервувати робоче місце може кожен бажаючий, безоплатно, за тел. 044 4860313.

Ця послуга стала можливою завдяки участі бібліотеки у грантовій програмі Європейського культурного фонду “Європейський виклик“.