Проєкт “Видима бібліотека”. Говоримо про You Tube

Чергова планова онлайн зустріч відбулася 10 вересня на платформі zoom із засудженими, що перебувають в установах виконання кримінальних покарань. Зустрічі мають на меті сприяння ресоціалізації засуджених та підготовки їх до подальшого життя у мінливому світі (проєкт «Видима бібліотека»). Тема зустрічі «Бібліотека на You Tube. 7 причин для створення власного відеоканалу».

Шанс відкрити свій YouTube-канал і з його допомогою реалізувати свою певну мету є в кожного: отримати армію підписників, привернути увагу до послуг чи продукту, реалізувати себе в ролі спікера і ще, що важливо, отримати дохід. Все залежить від бажання, амбіцій і, само собою, рівня володіння YouTube-інструментарієм.

Якщо людина геть недосвідчена у відеозйомці – для цього знадобиться смартфон і декілька програм для монтування, редагування й завантаження відео. Іншими словами, на старті точно не стоїть мета створення супертехнологічних високоякісних роликів. Головне – залучення уваги аудиторії ідеєю, подачею, харизмою, новизною.

Працівники бібліотеки Ольга Романюк та Олена Осьмачкіна продемонстрували бібліотечний You Tube канал, найцікавіші відео, показали практично, як створювати відеоролики у програмах-відеоредакторах для монтажу та розповіли про приклади успішних відеоканалів.

Наступна зустріч планується за 2 тижні.