Виставка “Сильні духом”

До Міжнародного дня людей з особливими потребами вже стало доброю традицією проводити у бібліотеці виставку-хобі робіт наших користувачів з обмеженими можливостями. Але в цьому році через негаразди життя наші читачі не змогли передати до бібліотеки свої унікальні роботи. Тому ми вирішили презентувати літературу, яка надихне їх на створення нових красивих речей, виробів, прикрас для себе, своїх близьких та друзів. «Сильні духом» – так називається яскрава, змістовна та корисна книжкова виставка, яку підготував відділ абонемента для користувачів, чиє свято відзначається 3 грудня у всьому світі.

Література, яку ми пропонуємо, допоможе в часи дозвілля зайнятися справою до душі – виготовленням виробів з паперу, випилюванням з дерева, плетінням або вишиванням бісером або нитками, в’язанням крючком або спицями, макраме, малюванням, створенням аплікацій.

Сподіваємось, що ця література пробудить фантазію у наших користувачів та допоможе їм зробити щось оригінальне та неповторне, щоб у наступному році порадувати своїми чудовими витворами не тільки себе та друзів, а й наших читачів та співробітників бібліотеки.

Бажаємо усім натхнення, творчої наснаги, позитивних емоцій від виготовлення речей своїми руками та чекаємо на вас з новими роботами!

Виставка діятиме з 1 по 15 грудня.

Задати питання

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *